donderdag 21 augustus 2008

Hoe gaat het met de mensen uit Grenzeloos Verliefd?

Hoe gaat het met de mensen uit Grenzeloos Verliefd?
In de eerste reeks van Grenzeloos Verliefd, afgelopen voorjaar bij NET 5, was te zien hoe verschillende Nederlanders huis en haard achterlieten voor een hereniging met de liefde van hun leven in het buitenland. Dit najaar is te zien hoe het nu met ze gaat. Is de liefde nog steeds sterk genoeg om alle cultuurverschillen, ontberingen en heimwee te overwinnen? Grenzeloos Verliefd is vanaf woensdag 27 augustus elke week om 22.30 uur te zien bij NET 5.
Afgelopen voorjaar werden verschillende Nederlanders die uit liefde emigreerden, geportretteerd. Dat er veel interesse is in hoe het ze sindsdien vergaan is, blijkt wel uit de vele reacties op de programmasite van NET 5. De makers zijn dan ook teruggegaan naar de volgende zes landen:

Peru, Esther & David – uitzending 27 augustus
Esther en David zijn inmiddels verhuisd naar een nieuw appartementje. Ze hebben allebei een baan, David staat voor de klas en Esther werkt in een soort VVV-kantoor in Cusco. Ze zijn erg blij dat ze nu allebei werk hebben, zodat ze het financieel ook wat breder hebben. Ze hebben nog geen trouwplannen.
ArgentiniĆ«, Kristel & Gonzalo – uitzending 3 september
Het stel heeft besloten te vertrekken uit Argentiniƫ. Na een kort verblijf in Nederland zijn ze naar Spanje vertrokken om daar aan een gezamenlijke toekomst te werken. Ook hebben ze trouwplannen, maar een definitieve datum is nog niet vast gesteld.

JordaniĆ«, Jessica & Rami – uitzending 10 september
Jessica spreekt inmiddels goed Arabisch en het gaat voorspoedig met hun bedrijf. Ze hebben een nieuw kantoor en nieuwe stallen voor de paarden gebouwd. Ook heeft Jessica het huis opnieuw ingericht.

El Salvador, Esther & Ricardo – uitzending 17 september
Esther en Ricardo trouwen op 29 november 2008 en hebben het al druk met de voorbereidingen van het huwelijk. Met het hotel gaat het ook goed. Ze zijn druk bezig met het opzetten van nieuwe tours zodat ze financieel wat meer speelruimte krijgen.

Oeganda, Ymke & David – uitzending 24 september
Ymke en David zijn in maart met elkaar getrouwd en het gaat erg goed met ze. Ymke werkt nog steeds op het reisbureau en heeft het erg naar haar zin. David is fulltime bezig met zijn studie en moet binnenkort examen doen. Hierna zal hij verder studeren op een hoger niveau. Het koppel is bovendien druk op zoek naar een nieuwe plek om te gaan wonen.


Ghana, Cindy & Apollo – uitzending 1 oktober
Ook Cindy en Apollo hebben inmiddels een trouwdatum kunnen prikken. Op 17 oktober 2008 is het zover. Verder zijn ze allebei erg druk met hun werk; het bedrijf van Apollo loopt heel goed. Hun huis is echter nog niet af en ook de guesthouses zijn nog niet klaar.


Grenzeloos Verliefd
Vanaf woensdag 27 augustus wekelijks om 22.30 uur

Geen opmerkingen: