donderdag 7 augustus 2008

De audities voor Popstars , de nieuwe familieshow van SBS 6, zijn vandaag van start gegaan.



Internationaal succesvolle talentenjacht eindelijk ook in Nederland
Zoektocht naar nieuwe popsensatie van start

De audities voor Popstars , de nieuwe familieshow van SBS 6, zijn vandaag van start gegaan. Duizenden zelfverzekerde Nederlanders werpen zich voor de jury in de hoop een kans te maken op een muzikale carrière.





Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen gaan de komende weken op zoek naar de beste zangtalenten die de nieuwe Nederlandse popsensatie gaan vormen. Popstars is vanaf vrijdag 22 augustus om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Vandaag is de eerste dag van in totaal zes auditieronden begonnen. Vanuit het hele land en van alle leeftijden verzamelen de kandidaten zich om voor de camera de jury en heel Nederland te overtuigen van hun zangtalent. Sommigen zijn zelf zeer overtuigd van hun talenten, terwijl anderen zijn opgegeven door familie of vrienden. Ze zijn er echter allemaal voor één ding: een plek in dé nieuwe popgroep van Nederland.

Dat niet iedereen hiervoor in aanmerking komt, mag duidelijk zijn. Daarom is de jury meedogenloos in haar oordeel om zo het kaf van het koren te scheiden. Henkjan Smits, Nederlands bekendste talentenscout, leidt de jury. Hij wordt bijgestaan door Patricia Paaij ( Holland’s Got Talent ) en Maurice Wijnen, die verantwoordelijk was voor de casting voor diverse musicals en voor So You Wannabe A Popstar .

Na de auditieronden moeten de overgebleven deelnemers bewijzen dat ze alles in huis hebben. Zo moeten ze met meerdere kandidaten het podium delen en worden er duetten gezongen. De jury maakt de selectie daarna nog kleiner en uiteindelijk strijden de finalisten in de liveshows om een felbegeerde plek in de nieuwe popgroep.

Popstars is de langstlopende talentenjacht ter wereld en in meer dan vijftig landen een doorslaand succes. Vanaf vrijdag 22 augustus 20.30 uur is de Nederlandse versie van Popstars bij SBS 6 te zien.

Popstars wordt geproduceerd door SBS Productions.

Popstars
Vanaf 22 augustus bij SBS 6 om 20.30 uur.

Geen opmerkingen: