donderdag 21 augustus 2008

ARIE EN SILVESTER VOOR HET LAATST SAMEN BIJ BNN OP DE BUIS!

ARIE EN SILVESTER VOOR HET LAATST SAMEN BIJ BNN OP DE BUIS!

BNN ZENDT DE GROTE ARIE EN SILVESTER SPEKTAKEL SHOW UIT

BNN zendt de laatste show van het cabaretduo Arie en Silvester uit. Na twaalf jaar alle zalen van Nederland met overweldigend succes te hebben bespeeld hebben ze besloten als duo te stoppen. Wil je Arie Koomen en Silvester Zwaneveld nog éénmaal samen zien vlammen? Dan kan dat want op zaterdag 6 september is De Grote Arie en Silvester Spektakel Show van 23.20 uur tot 00.10 uur te zien bij BNN op 3.

'Wat wij maken is een achtbaan, je wordt er kots misselijk van, maar je gaat wel meteen weer in de rij staan,“ aldus Arie Koomen en Silvester Zwaneveld.

In hun vorige programma’s fungeerde een doos als de wereld. Verzopen ze bijna in een aquarium en lukte het niet om in een kano te blijven zitten. In dit programma gooien ze het over een geheel andere boeg. Arie en Silvester moeten bewijzen dat ze hoog amusement zijn. De uitzending op BNN van de Grote Arie en Silvester Spektakel Show is de laatste kans om het duo samen te zien optreden. Met een waterval aan grappen, komische visuele hoogstandjes en een echt showballet!

Zowel Silvester als Arie zijn komend seizoen solo in de Nederlandse theaters te zien. Silvester staat van september 2008 tot en met mei 2009 met zijn voorstelling 'Silvester Alone' op de planken en Arie is in november en december 2008 te zien met zijn Oudejaarsconference 'Uit!'. Kijk op www.mojotheater.nl voor meer informatie en de speellijsten.


Voor meer informatie: BNN Communicatie, Nienke van Ankeren
035-6555321 of nienke.van.ankeren@bnn.nl Of kijk op www.arieensilvester.nl

Geen opmerkingen: