vrijdag 27 juni 2008

Guido’s Orchestra verzorgt muzikale omlijsting doop Holland-America Line

Koningin maakt kennis met succesvol Nederlands poporkest
Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden doopt tijdens een ceremonie op 1 juli 2008 in Rotterdam het nieuwe schip uit de Signature-klasse van de Holland-Amerika Lijn, de ms Eurodam. Guido’s Orchestra verzorgt de muzikale omlijsting van deze dopingceremonie. Sopraan Wendy Kokkelkoren neemt als vaste zangsoliste van het orkest de vertolkingen van zowel het Nederlandse als Amerikaanse volkslied voor haar rekening. Daarnaast vindt er een gastoptreden plaats van de uit Engeland afkomstige Opera Babes. Als afsluiting van het evenement zal Guido's Orchestra een miniconcert verzorgen voor de 2500 genodigden.
‘Ik ben zeer vereerd dat ik met mijn orkest de ms Eurodam muzikaal een behouden vaart mag toewensen’ aldus orkestleider Guido Dieteren.
De cruise maatschappij Holland-America Line kent een geschiedenis van 135 jaar en is oorspronkelijk een maatschappij die een scheepvaartverbinding onderhoudt tussen Nederland en de Verenigde Staten. Tegenwoordig is de Holland-America Line onderdeel van Carnival Cruise Lines in Miami.

--------------------------------------------------------------------------------

Op 6, 7 en 9 september 2008 ontvangt Guido’s Orchestra voor de derde achtereenvolgende keer diverse (inter)nationale artiesten tijdens Symphonica in Rosso in het Arnhemse Gelredome. Naast Guido’s Orchestra en hoofdartiest Lionel Richie schitteren Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en vele anderen.

Geen opmerkingen: